Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Ovo je Vaša prilika za isticanje

Tražite li izazov koji je više od samog posla? Dobro došli u DHL! Pružamo Vam priliku da se istaknete.

DHL omogućuje diplomiranim studentima i početnicima u karijeri mnoštvo prilika za rad na uzbudljivim projektima, svladavanje zahtjevnih izazova i preuzimanje odgovornosti – to je pravi način za početak Vaše karijere.

Naš program za diplomirane studente optimalno Vas priprema za te izazove i za Vašu buduću karijeru.
Na svjetskoj razini DHL nudi razne programe za diplomirane studente:

Kao dio vašeg profesionalnog razvoja, nudimo Vam mnoštvo dodatnih obrazovnih tečajeva i programa koji Vam daju vještine i znanja nužno potrebne za osiguravanje uspjeha u Vašem radnom okruženju.
Ovime su pokrivene i mogućnosti obuke u raznim stručnim i operativnim područjima znanja i vještina, rukovođenja, finih vještina i tehnika upravljanja na web stranici mylearningworld.net, našem online portalu za učenje.
Uspostavili smo i naš sustav za upravljanje dostignućima. Njime se osigurava da od samog početka prepoznajemo potencijale svojih zaposlenika. Time omogućujemo potporu našem budućem rastu.

Rastite s nama!

Bez obzira na to jeste li diplomirani student koji nastoji izravno pokrenuti svoju karijeru ili već imate neko profesionalno iskustvo – pronađite pravu mogućnost za sebe na web stranicama DHL- Pronađite pravu priliku za sebe na našim stranicama za pretraživanje Ponude poslovaNew Window ili sudjelovanjem u jednom od naših programa.