Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Postignite svoj cilj

S DHL-om dobivate snažnog partnera koji pruža odlične mogućnosti za karijeru u svijetu za upravljanje i profesionalce.

Podržavamo Vas u širenju Vašeg znanja i osobnom napretku, i uvijek imajući na umu da je život izvan posla jednako stimulirajući kao i sam posao.
Na globalnoj razini, možemo vam pomoći identificirati Vaše snage i postići Vaš potencijal kroz raznolike mogućnosti i programe za razvoj karijere.
Kao dio Vašeg profesionalnog razvoja predani smo podržati Vas u poslovnom razvoju , poboljšanju vještina i širenju Vaših znanja.

Putem web stranice mylearningworld.net, našeg internetskog portala za učenje, nudimo Vam mnoštvo mogućnosti za daljnje obrazovanje i razvoj. Nudimo Vam učenje stranih jezika, obuku u raznim stručnim i operativnim znanjima i vještinama, vodstvo, fine vještine i upravljačke tehnike.
Uspostavili smo i naš sustav za upravljanje dostignućima. Njime se osigurava da od samog početka prepoznajemo potencijale svojih zaposlenika. Time omogućujemo potporu našem budućem rastu.

Postignite uspjeh s nama!

DHL nudi zanimljive i izazovne poslove u raznim funkcionalnim područjima za zaposlenike uprave i profesionalce širom svijeta.

Pronađite pravu priliku za sebe na našim stranicama za pretraživanje Ponude poslova ili sudjelovanjem u jednom od naših programa.