Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Pridružite nam se i postanite dio velike momčadi.

Možete nam pomoći optimizirati naše usluge – a mi ćemo Vas podržati u poboljšanju Vašeg profesionalnog napretka.

DHL ima mnoštvo zadovoljnih korisnika zahvaljujući svojoj širokoj ponudi kvalitetnih usluga. Naši zaposlenici zadovoljni su mnoštvom uzbudljivih mogućnosti za razvoj karijere.

Kao dio DHL-a, igrate važnu ulogu u provođenju kvalitetnih usluga i rješenja za naše korisnike. Nudimo Vam velik broj izazovnih moćnosti u raznim funkcijama i aspektima poslovanja.

Možete raditi u raznim uzbudljivim poslovnim okruženjima naših svakodnevnih operacija i uslugama potpore, bez obzira na to nalazite li se u pomorskim lukama ili aerodromima, skladištima ili uslužnim centrima, u našim uredima ili na terenu.
Kao dio Vašeg profesionalnog razvoja predani smo pružiti Vam podršku u Vašem poslovnom razvoju i poboljšanju vještina i širenju Vaših znanja.

Kroz raznolike vrste terenskih i praktičnih obuka kao i putem našeg web portala za učenje mylearningworld.net nudimo Vam velik izbor mogućnosti za daljnje obrazovanje, obuku i razvoj.

Omogućuje Vam se i praktična obuka, koja je važna za stjecanje vještina, znanja i certifikata, kako biste bili spremniji odgovoriti na zahtjeve svog posla.
Neke od raznih vrsta obuka i mogućnosti za Vaš poslovni razvoj pokrivaju:
  • Raznoliku obuku iz relevantnih operativnih znanja i vještina
  • Obuku iz sigurnosti i zaštite na radu
  • Tečajeve i obuku iz tehnika upravljanja
  • Jezične tečajeve
  • Tečajeve finih vještina
  • Osnovne tehnike upravljanja

Poboljšajte se s nama!

Želite li i Vi biti dio DHL-a? Pridružite se našem timu! Pružamo mogućnosti napretka stručnjacima u operativi te potporu specijalistima u mnogim funkcionalnim područjima širom svijeta.

Pronađite pravu priliku za sebe na našim stranicama za pretraživanje Ponude poslovaNew Window ili sudjelovanjem u jednom od naših programa.