Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL Vam nudi više od samog posla

Iskusite duh rada u DHL-u.

Rast uz nove izazove

Kao svjetska vodeća logistička tvrtka, DHL nudi razne zanimljive poslovne izazove i mogućnosti u našim raznim odjelima širom svijeta.

Stalno Vas nastojimo ohrabrivati da proširite svoje horizonte i ispunite svoje potencijale putem naše široke ponude i raznolikog obima sustava poduke i mogućnosti za razvoj.

Na web stranici mylearningworld.net, našem internetskom portalu za učenje, možete pronaći velik spektar programa za profesionalni razvoj koji pokrivaju jezične vještine, obuku iz finih vještina, metode upravljanja i druge važne teme.

Naš sustav za upravljanje dostignučima podržava nas u prepoznavanju Vašeg potencijala, ocjenjivanju Vaših dostignuća i stalnog planiranja razvoja Vaše karijere.

Bez obzira na to sudjelujete li u nekom od naših diplomskih programa ili započinjete jedan od mnogih tečajeva putem interneta, uvijek ćemo vam omogućiti da preuzmete odgovornost i omogućiti da rastete i osobno i profesionalno uz naše tečajeve.

Istaknite se na svjetskoj razini

DHL omogućuje svakom od zaposlenika preuzimanje inicijative, aktivnu uključenost u različite timove i postizanje rezultata visokog učinka zbog kojih ćete se zaista istaknuti.

Naš program Prvi izbor ključna je komponenta naše strategije rasta i ima namjeru poboljšanja naših dostignuća prilikom svakog kontakta s našim korisnicima kroz pojedinačan doprinos ili timski rad. Godišnja analiza o mišljenju zaposlenika (EOS) daje našim zaposlenicima priliku da se čuje i njihov glas. Dobivamo i dajemo povratne informacije i djelujemo u skladu s njima kako bismo unaprijedili našu tvrtku.

Od pojedinačnih ideja i mišljenja do stalnog nastojanja poboljšanja radnih postupaka: U DHL-u prepoznajemo, poštujemo i nagrađujemo Vašu osobnu predanost kao i timski rad te razmjenu ideja kako bismo zajedno kreirali veću vrijednost.

Budite ponosni na naša zajednička dostignuća

U DHL-u ćete bit dio snažnog tima koji poštuje svoje zaposlenike, društvo i okoliš. Radit ćete s ljudima iz čitavog svijeta i dobiti priliku iskušati jedinstven međunarodni duh u DHL-u.

Mnogi naši zaposlenici osobno su predani mnoštvu inicijativa koje čine dobrobit ljudima u zajednicama širom svijeta.

Naš tim za djelovanje u situacijama svjetskih katastrofa (DRT) pomaže spašavati živote nakon prirodnih katastrofa. DHL isto tako nastoji služiti kao uzor u svjetskoj borbi protiv klimatskih promjena. Naša usluga "Go green" omogućuje korisnicima da smanje emisiju ugljika u odabranim projektima namijenjenim smanjenju emisije ugljika.

Mi u DHL-u stalno podržavamo i potičemo raznolikost kako bismo kreirali kulturu uključivosti koja Vam pruža priliku da pridonesete koliko je naviše moguće. Kroz različite programe i inicijative za poticanje raznolikosti nastojimo uravnotežiti i pomiješati raznovrsne talente naših zaposlenika kako bismo zajednički došli do pobjeđujuće formule – ne samo za našu tvrtku već i za Vas.

Kao zaposlenik DHL-a možete se svaki dan ponositi našim zajedničkim dostignućima.