Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Carinska služba DHL

Jeste li u potpunosti usklađeni?

Međunarodna trgovina i pitanje usklađenosti mijenjaju se munjevitom brzinom, a svjetski lanci nabave suočavaju se s velikim izazovima:
  • Globalizacija i proširenje međunarodne trgovine: stvaranje partnerstva s pružateljima usluga koji su stručni u raznim područjima.
  • Povećana potražnja za elektroničkom razmjenom podataka: kao što je prethodna obavijest o otpremi i dijeljenje podataka o usklađenosti.
  • Svjetski trend pristupa temeljenog na procjeni rizika: zahtijeva od trgovaca da u bilo kojem trenutku podijele pojedinosti o svojim pošiljkama kao primjerice prije ukrcavanja, prije polaska i prije dolaska.
  • Povećana svijest o propisima i usklađenosti: sada to postaje pitanje na razini odbora i osnovna briga međunarodnih trgovačkih društava.
  • Veće sankcije za neusklađenost: što ima trenutačan učinak na lanac nabave klijenta i financijsku bilancu.
U ovakvoj vam klimi carinski zastupnik koji zna pojednostaviti složenost pruža pravu konkurentnu prednost.

Naše rješenje za vas:

Usluge carinskog posredovanja
Nudimo široki raspon usluga da bismo osigurali ujednačene, dosljedne i usklađene trgovinske djelatnosti te podržali vašu tvrtku u izbjegavanju kašnjenja, novčanih kazni i sankcija.

Usluge carine i poslovnog savjetovanja
Naši carinski savjetnici mogu pregledati vaš lanac opskrbe da bi poboljšali carinske djelatnosti, optimizirali pristojbe, identificirali potencijalna područja rizika i optimizirali unutarnje kontrole i postupke kako bi se povećala unutarnja usklađenost.


Zašto biste trebali izabrati CARINSKU SLUŽBU DHL:

Zahvaljujući našem lokalnom timu stručnjaka i onima na svjetskoj razini, pojednostavljujemo složenost carine nudeći vam rješenje za sve vaše potrebe na jednom mjestu.